Nyheter

Sjølingstad verksted.

Barnehagedager

Sjølingstad Uldvarefabrik ønsker å gjøre litt stas på våre yngste gjester og inviterer til barnehagedager 10. – 19. oktober. Det blir omvisning i fabrikken tilpasset barnehager, og forskjellige verksteder der vi bruker ull og garn.

Les mer…

Avdelingsleder på Setesdalsbanen: Vikariat

Vil du være med i lederteamet som drifter og videreutvikler Venneslas største turistattraksjon?
Vår nåværende avdelingsleder går over i mer prosjektrelaterte oppgaver på Setesdalsbanen, og vi søker hans erstatter, i første omgang for en periode på inntil 2 år.

Les mer…

D/S Hestmanden under Arendalsuka 2017

5000 besøkende var om bord i D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum under Arendalsuka 2017! De fleste kom for å se skipet og den fortsatt ferske krigsseilerutstillingen. Men skipet kunne også by på politiske debatter og konserter.

Les mer…

Kongsgård-dagen 2017

Kristiansand museum inviterer til en dag full av aktiviteter for store og små på Kongsgård. Dette gjør vi i samarbeid med Midt-Agder Friluftsråd, Sørlandets Sykehus avd. for Rehabilitering, Kristiansand Kommune, Kristiansand Sanitetsforening, Oddersjaa SSK og FK Donn.

Les mer…

Utlysning – prosjektmidler 2017

Vest-Agder-museet lyser ut prosjektmidler til små museer og andre ikke-kommersielle aktører som arbeider med kultur/naturhistorie i Vest-Agder. Søknadsfristen er 1. september 2017.

Les mer…

Plastikk plastbåter Odderøya.

Veteranbåtregatta «Plastikk 2017»

Søndag 27. august 2017 ble Vest-Agder-museets veteranbåtregatta avholdt for sjette gang. Ny deltaker- og publikumsrekord tyder på økt interesse for klassiske norske plastbåter. Rundt 750 besøkende fant veien til Nodeviga denne dagen.

Les mer…